Witamy na forum sojuszu aSA Uni24.
jak ostatnio pisalem na ogolnym szykujemy sie z Wyderkiem i Punim do malej akcji w 1 gali wiec pomyslalem ze podzielimy sie z Wami ta informacja i moze znajdzie sie wiecej chetnych do pomocy.....
a wiec tak .....
znalazlem kolesia na fali ktory wyslal cala swoja flote na FS z moona ( 1 Gala ) do 2 gali na planetke na "Transportuj"
na 10% . czasu jeszcze jest dosc na planowanie, ale .....
jezeli nie zawroci to flota bedzie wracac spowroten na moona 235:48:05 godzin (jezeli dobrze obliczylem to wroci 26.08 o 16:39:43 ), wiec :
1 . krotko przed powrotem wysylami GS-y i probujemy zniszczyc moona o srednicy 8,7 km,
2 . podnosimy floty aby kolega zaliczyl zloma
wiec teraz pytanko do Was kto by chetnie w jakis sposob pomogl ??
zagadalem tez z Wieskiem i zapowiedzial swoja pomoc w GS-ach jak i w razie czegos sluzy flota, ale ....
myslalem czy by moze ewentualnie nie zrobic tego jako "akcje naszego calego sojuszu " , czyli :
1 . chetnych flociarzy bo napewno bedzie podstawka w planie !!
2 . chytnych z GS-ami ( bo moze ich bedzie troche trzeba na tak duzego moona )
wszyscy chetni niech sie tutaj wpisza, lub skontaktuja sie ze mna lub Wyderem .
Ostatnio edytowany przez jas140579 (12-08-2009 15:52:10)
W sile wieku
Ja z chęcią ale musiał bym lecieć z trzeciej gali i nie wiem czy wam to odpowiada a floty też nie mam jakiejś oszałamiającej
jakie koordy dokladnie
to dobrze bo mam planetke na 1:249
koles zawrocil, oczywscie spisywalem sobie czas z fali wiec w sumie mamy max 40 minetek poslizgu, ale ze byla * przy planecie powiedzialbym nawet ze akurat ledwo co musial zawrocic. w przyszlym tygodniu policzymy to zobaczymy