Witamy na forum sojuszu aSA Uni24.
W sile wieku
07-09 23:48:45 Copernicus
Droga Dario!
Potrzebuję Twojej pomocy w związku z realizacją pewnego pomysłu do którego nawiążę za chwilę.
Nie wiem z kim rozmawiać w tej sprawie - czy posiadacie pełną autonomię czy raczej na poziomie decyzyjnym jesteście uzależnieni od macierzystego sojuszu (" matki ").
Interesuje mnie pakt o nieagresji a być może coś więcej.
Może udałoby się założyć nieformalny związek w celu przywoływania do porządku Naszych wspólnych oponentów (my zadowolimy się strategicznym sukcesem surka z orbity itp jest Wasza lub na innych wygodnych dla Was zasadach (szczegóły do uzgodnienia)
Myślę że mamy coś do zaoferowania lecz totalnie nie wiem z kim i jak gadać.
Jesteś wewnątrz sojuszu więc zapewne Wiesz kto jest na poziomie kolektywu opiniotwórczego a kto wykonawczego. Dlatego kornie proszę Cie o sugestie i podpowiedzi w tej sprawie.
Pozdrawiam - niezależnie od decyzji jaką podejmiesz.
Pozdrawiam szczerze!
--------------------------------------------------------------------
moje zdania : On sie przestraszyl po ostatnim numerze jak wszyscy zaczeli Go skanowac
jesli chodzi o pakty to uwazam ze nic nam nie moga zaoferowac z w zamian
poza tym nawet sie nie pofatygowal nie spojrzal na nasza stronke tam bykiem napisane w jakich sprawach do kogo sie kierowac ...
jestem na nie
a Wy co o tym myslicie?
z Farmami nie można zawierać paktów bo nie bedzie kogo farmic
Ja jestem na NIE czekam na wypowiedz reszty Sojuszu
wyder21 napisał:
z Farmami nie można zawierać paktów bo nie bedzie kogo farmic
AMEN
powinien cos sie dowiedziec o przeszlosci sojuszu w ktorym przesiaduje bo jakby nie bylo juz raz probowali wyrwac pakta z nami
Ostatnio edytowany przez jas140579 (10-07-2009 16:27:53)
W sile wieku
no to niech sie sie szefuncio odezwie matthew napiszesz Mu czy ja mam napisać, bo myśle że decyzja właściwie podjęta, no chyba że ktoś się wylamie
Ja mam urlop i jak wróce to ja już odpisać mogę